Insinööritoimisto Pekkala

Inspe Oy - suunnittelua jo vuodesta 2011

Talonrakentamisen valvonta- ja suunnittelupalveluihin erikoistunut suunnittelutoimisto. Lupakuvat, pääpiirustukset, rakennussuunnittelu, rakennesuunnittelu ja vastaavan mestarin tehtävät ovat yleisimpiä toimeksiantojamme. Yrityksemme on perustettu 2011 ja toiminta perustuu vuosien kokemukseen vaihtelevissa rakennusalan työtehtävissä. Käytämme kaikissa suunnittelutoimeksiannoissa Archicad suunnitteluohjelmaa. Archicadillä suunnittelu tapahtuu kolmiulotteisesti, jolloin varmistetaan ristiriidattomat suunnitelmat.

Tilaajinamme toimivat niin omakotirakentajat, rakennusliikkeet ja suunnittelutoimistot kuin suuret talopakettitoimittajatkin. Teemme omakotitalojen, pientalojen, paritalojen, rivitalojen, autotallien, varastojen ja kesämökkien suunnittelua ja valvontaa. Toimeksiantoihimme kuuluu mm. uudisrakennusten pääsuunnittelu, rakennussuunnittelu, rakennesuunnittelu, projektinjohto, vastaavan mestarin tehtävät ja energiatodistukset. Sopimuksesta teemme myös saneeraus- tai remonttikohteiden muutossuunnittelua.

Päätoimialueitamme ovat Tampere,  Pirkanmaa ja pääkaupunkiseutu. Hoidamme suunnitteluhankkeesi joustavasti paikkakunnasta riippumatta!

Tilaat sitten valvontaa tai suunnittelua, teemme sen aina ammattiylpeydellä ja etuasi ajatellen!

Ota yhteyttä niin suunnitellaan sinun KOTISI HUOLELLA!

YLI 30 VUODEN KOKEMUS

KIVITALOT

PUUTALOT

TALOTEHTAAT

Rakennussuunnittelu

Rakennussuunnittelussa lukitaan 80-90 % hankkeen kustannuksista. Hyvä arkkitehti huomioi rakenteet ja mahdollistaa kustannustehokkaat ratkaisut rakennesuunnittelussa.

Rakennesuunnittelu

Rakennesuunnittelijan tehtävänä on toteuttaa arkkitehdin suunnitelmat määräysten mukaisesti. Parhaassa tapauksessa rakennesuunnittelija pääsee vaikuttamaan järkeviin ratkaisuihin jo ennen rakennusluvan jättämistä yhteistyössä arkkitehdin kanssa.

Energiasuunnittelu

Osaavan energiasuunnittelijan avustuksella lämmitysjärjestelmän valinnasta ei tule ikävää pakkopullaa, vaan kohteeseenne saadaan toimiva ja kustannustehokas kokonaisratkaisu. Samalla laskemme teille lakisääteisen Energiatodistuksen rakennuslupaa varten.

Hyvin toteutettu elementtisuunnittelu varmistaa kustannustehokkaan ja sujuvasti etenevän rakentamisen. Saat meiltä lujuuslaskelmat ja suunnitelmat joiden avulla projektia voidaan viedä eteenpäin.

Projektinjohto

Pätevä projektinjohtaja hoitaa hankkeesi 

maaliin aikataulussa ja pysyy budjetissa.

Valvonta

Vastaava mestari on linkki työmaan, 

rakennusvalvonnan ja tilaajan välillä.

Rakennesuunnittelu

Vaativa ja V+

111 omakotitaloa tai pientaloa, 4 rivitaloa, 3 hallia, 3 autosuojaa

Pohjarakennesuunnittelu

Vaativa

111 omakotitaloa tai pientaloa, 4 rivitaloa, 3 hallia, 3 autosuojaa

Rakennussuunnittelu

Tavanomainen

38 pientaloa, 4 hallia, 1 rivitalosaneeraus, 2 kerrostalohuoneistoa

Pääsuunnittelu

Tavanomainen

38 pientaloa, 4 hallia, 1 rivitalosaneeraus, 2 kerrostalohuoneistoa

Vastaava työnjohtaja

Vaativa

10, pientaloa, 2 kerrostalohuoneistoa, 1 autosuoja, 2 hallia

Energiatodistusten laatija

Perustaso

115 pientaloa, 4 rivitaloa, 7 autotallia, 1 liiketila