Tiimi

Inspe Oy - Kotisi huolella

Inspe on vuonna 2011 startannut tamperelainen suunnittelutoimisto, jonka ominta osaamista on pienkohteiden suunnittelu harvinaisen kokonaisvaltaisella otteella. Meiltä saat sekä uuden kotisi tarvitseman suunnittelutyön energiasuunnitteluineen, että koko projektisi valvontatyön avaimet käteen -palveluna. 


Me innostumme jokaisesta kohteestamme, ja sitoudumme projektiisi antaumuksella. Ripeä, asiallinen asiakaspalvelu hankkeen alusta loppuun on meille yhtä tärkeä asia kuin laadukas, ammattimainen suunnittelu 3D-mallinnuksineen ja uusimpine työkaluineen. 


Ihmisethän sen tekevät; kotisi huolella!

Einari Pekkala

Toimitusjohtaja, Partner

Einari on rakennusinsinööri ja Inspen perustaja. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä Einari teki myös 8 vuoden uran Passiivikivitaloilla. Einarin osaamiseen kuuluvat sekä suunnittelu että myös valvontaprosessit, joista hänellä on kokemusta jo yli kymmenen vuoden ajalta. 

Vuodesta 2021 alkaen Einari on saanut kasvavan yrityksensä yhtiökumppanikseen Miikan, mikä merkitsee hänelle paljon. Einarista on ollut hienoa saada Miikan kokemus ja osaaminen jakamaan kasvavan yrityksen vetovastuuta. 

“Minua motivoi asiakkaiden auttaminen ja suorastaan nautin ongelmien ratkaisemisesta! Yrittäjänä saamme toimia omilla ehdoillamme ja aidon asiakaslähtöisesti. Näen Inspessä paljon potentiaalia, ja tulevaisuudessa toivomme työllistävämme lisää hyviä tyyppejä”.

Miikka Irri

Tekninen johtaja, Partner

Miikka on rakennusinsinööri ja Inspen osakkaaksi vuonna 2021 tullut luottopakki. Tätä ennen Passiivikivitaloilla vuodesta 2013 suunnitellut Miikka keskittyy Inspellä suunnitteluun ja erityisesti rakennesuunnitteluun. Miikan referenssiluettelossa on yli sata rakennesuunnittelukohdetta sekä useita kymmeniä lupasuunnitteluja ja pääsuunnitteluja. 

Yrittäminen rakennesuunnittelun alalla on ollut Miikan haave valmistumisesta saakka, ja hän onkin hypännyt innolla mukaan yrittäjäksi Einarin kanssa.

“Hienointa työssäni on, kun saa tehdä huolellisesti hienoa jälkeä hyvien tyyppien kanssa, ja nähdä se mahtava lopputulos ja asiakkaan ilo siitä. Koti on kuitenkin tärkeimpiä asioita meidän kaikkien elämässä, ja sen rakentaminen on tosi iso juttu.”

Ville Lehtineva

Kehitysjohtaja

Ville on rakennusinsinööri ja hyppäsi mukaan Inspeen vuonna 2024. Tätä ennen hän on tehnyt pitkän uran isossa konsulttitoimistossa asuntorakentamisen rakennesuunnittelu- ja projektipäällikkötehtävissä. Lisäksi Ville on tehnyt yrittäjänä pientalosuunnittelua vuodesta 2012 lähtien. 

Villen vahvuuksia ovat mm. rakennesuunnittelu, betonielementtisuunnittelu, lupasuunnittelu, pääsuunnittelu, tietomallinnus, sekä isompienkin suunnitteluhankkeiden projektinhallinta. 

"Koti ja asuminen ovat kiinnostaneet minua aina ja on upeaa saada tehdä töitä näiden perheille tärkeiden asioiden parissa. Olen todella innoissani, että Inspellä pääsen yhdistämään pitkän kokemukseni, niin pientalorakentamisesta, kuin isommistakin asuntohankkeista."